Reiseblogg fra Afrika!

29. desember pakket jeg bikinier og fleecejakke, flere kilo melkesjokolade til mine venner i Afrika - og en koffert med klær fra Stormberg - turtøyprodsenten på Sørlandet. (Stormbergklærne skal til fattige skolebarn på landsbygda.) Selv med noen dager sykdom i julen (omgangssyke) så nærmet avreisedagen seg med stormskritt. Ingenting var klart. Men, jeg kom meg av gårde. Merkelig det der - jeg kommer alltid av gårde. selv om jeg alltid har dårlig tid. Hm.

Har forresten noen nyttårsforsetter. Ble ringt opp dagen før avreise, så da var det bare å hive seg rundt. Fortelle verden om ønskene og forsettene for det nye spennende året som venter. For det er klart at det året som kommer - vil bli et svært innholdsrikt år - fulle av alt. Og ingenting. Mulighetene skal stå like mye i kø som de alltid har gjort. Så det er bare å velge. Med hjerte og hjerne. Ikke sant?

Nyttårsforsettene - de kan du lese i Arendals Tidende. Trykk her.

Sør Afrika er virkelig et sted der 80% av turistene kommer tilbake. Meg selv inkludert. Dette er andre turen på to år. Det er ekstreme kontraster, og spennende muligheter rundt hver sving. Kreativiteten, entreprenørånden, overlevelsesinnstinktet og gleden her er påtagende. Det er umulig å ikke la seg inspireres av folket her. Enten det er de innfødte eller tilflyttede.

Dor å gjøre det litt mer spennende for meg selv, og bli litt fokusert på et tema av gangen - så laget jeg i full fart en reiseblogg. Den blir oppdatert underveis - og du kan følge den her:
(klikk på bildet eller lenken under) og du havner på:
Håper du har lyst til å følge reisebloggen mens jeg er i landet der alt er mulig. Håper du går det nye året friskt i møtet og at vi møtes irl eller url (mener selvsagt på nettet) i tiden som kommer også! Godt nytt år!!5 kommentarer

Keth

31.des.2009 kl.01:23

I morgen er det nyttårsaften, og starten på et nytt år... Hvordan har 2009 vært for deg? :) Blir rart uten pinneraketter da... ;D

ana

31.des.2009 kl.10:14

Så spennende:) Ønsker deg en fin feiring av inngangen til det nye året + lykke til med videre planlegging av tur til flotte Sør-Afrika:)

madelen

12.jan.2010 kl.18:45

hei celine dette er madelen:)

Kjempe fin blogg!!:)

Hvor lager du de kule bildene med sånn pynt på og sånnt?:)

venlig hilsen fra madelen:)

Sjefsengel

10.mar.2010 kl.06:53

madelen:

Hei Madelen:)

Så koselig med kommentar fra deg! Bildene med pynt og "sånn" lager jeg i illustrator og indesign. Det er to programmer til datamaskinen. (Jeg har Mac.) Hvis du tenkte på om det finnes noe sted på nettet der du kan lage slikt - så tror jeg ikke det er et slikt sted. Kanskje finnes det gratis prøveprogram som kan lastes ned slik at du kan prøve dem? Sjekk

Klem fra "naboen"

Sjefsengel

10.mar.2010 kl.07:00

anasunivers:

Hei!

Tusen takk for gode nyttårs ønsker:) Ønsker at du også har hatt en god start på det nye året og at våren er i fin anmarsj! Sør Afrika - dit drar jeg gjerne igjen og igjen og igjen:) Håper du kommer innom hit igjen. Har brukt aller mest reisebloggen og nå også med grundertanker.

Ha en deilig dag.

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits