Ville luriumpulver og englekrutt hjelpe?

I dag har Dagbladet Magasinet vært på besøk på Englegaard. Vi/jeg er så heldige å bli intervjuet og det skal komme på trykk antakeligvis i begynnelsen av desember. I vertfall før jul. Det som var litt spesielt idag var at jeg er så pjusk.
 Ekstra pjusk.

Jeg helte i meg luriumpulver og store doser englekrutt. Ting jeg håpte å skulle fortelle med de klokeste ord jeg visste om, momenter jeg mente var viktige å få med; alt dette tror jeg forsvant og setningene ble så ugjenkjennelige. Og det er følelsen av å ikke helt vite eller huske hva jeg sa jeg bare vil fortelle litt om her og nå... Trengte å le litt av meg selv:)

Egentlig skulle jeg fortelle om Englegaard og gründerhistorien. Men, i et lite snev av morsom feberfantasi er dette slik jeg føler at intervjuet gikk.Vil du høre hva jeg sier, skru av høyttaleren på slideshowet til høyre.
Trykk på ikonet for høyttalere slik at musikken stopper og Enya blir takknemmelig.signatur med rosa paraply


3 kommentarer

Goodwill

05.nov.2009 kl.00:06

Det Magasinet må jeg lese, men det spørs om det når helt opp mot dette egenintervjuet her... ;)

Gry

05.nov.2009 kl.11:28

Tror det blir et veldig fint intervju, jeg. :) Det er viktig å ikke huske hva man sier, fordi da blir det en gledelig overraskelse når man leser intervjuet etterpå og oppdager hvor bra det egentlig gikk. ;) Lykke til - jeg liker det du gjør!

Gry

anneloui

09.nov.2009 kl.22:05

Jeg skal også lese dette intervjuet den dagen det kommer. For hvis jeg må smile like mye som da jeg så videosnutten, så blir det en flott dag!

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits