Fryd, latter & glede for englebarna på Englegaard

super sndag teaser 0111

EN FIN DAG FOR ALLE ENGLEBARN

-se video med ansiktsmaling og latter!

På nyåret arrangerte vi for første gang Super Søndag på Englegaard. I går gjentok vi suksessen. Det kom ikke så mange hundre som sist gang - men, de som fant veien hit tror jeg hadde det veldig koselig! Rundt om på gjesterommene og i gangene hadde vi laget ulike aktiviteter.

På Fryd & latter var Jorunn og lærte barna å strikke, hekle og dette er damen som kan faget sitt! På Drømmeland var det rigget storskjerm og laget store sofaer (litt pause innimellom er kjekt.) På Syvende Himmel var Cecilie i eventyrstolen med gamle, gode eventyr som varmer store og små hjerter. Stine satt på det hvite hjørnet og klippet, limte og lagde kort sammen med barna. Gjett om  det blir mange glade ansikt når de åpner årets julepost! Anneli sørget for ansiktsmaling og Tone Pernille arrangerte Englebingo.

pb010011

pb010014

Kjøkkensjef Anne-May og kokkene Ann Kristine og Marius hadde stått timesvis og dagesvis for å bake, lage all verdens himmelske retter og lagt forholdene til rette for at alle skulle bli gode og mette - og det klarte de utmerket! Heidi, Trine og Ewa serverte, vasket opp og smilende løpende barn vrimlet overalt.

pb010015

pb010005

Videoen under er før vi satt helt i gang. Som dere ser fikk jeg derfor med meg veldig mye av ansiktsmalingen, men det var ikke like greit å få filmet alle englebarna så mye som jeg egentlig ville.

pb010009


For at du skal høre lyden på videoen må du
SKRU AV LYDEN PÅ SLIDESHOWET.
Trykk på høyttalerikonet - øverst til høyre på bloggen/skjermen:-)

Her er fargerike smakebiter fra vår Super Søndag:Nå går vi i gang med julebordene straks, og Englegaard holder fokus på
å være engler for våre gjester. Vi lager også nettbutikk nå, som vi håper skal lanseres om
et par uker. Gled deg - for der blir det mye fint!!!

signatur med blomster stol og fjrIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits