Sosiale Medier Og Drømmer Som Følges

På to hjul for å følge drømmen

Det kommer stadig mange helt spesielle gjester innom Englegaard, og vi som jobber der får ofte innblikk i yrkeskategorier vi ikke ante eksisterte, oppdrag som "noen bare må gjøre" og vi får historier vi håper å huske lenge. Akkurat i går morges sjekket det ut en helt spesiell gjest. Knut Erling Wedúl kom etter mørkets frembrudd og trengte en seng. Jeg sjekket ham inn, og får høre at han har syklet fra Nordkapp.

Turen hans startet 15. august 2009 og han skal sykle tilsammen 2.000 norske mil - helt til Cape Town og Kapp det Gode Håb. Målet er å se Verdensmesterskapet i fotball 2010. Han forventer å være fremme 15. mai 2010. Denne sykkelturen viser seg å være en drøm han har båret lenge på, og hvis du ser mitt lille intervju med ham i går morges, kan du høre hvordan han har opplevd turen så langt, hva han håper at DU kan bidra med. For du skjønner: jeg har skrytt av de sosiale mediers fabelaktige mulighet for å bringe budskap videre. På Twitter, Facebook, blogger og andre nettsteder deles og inspireres millioner av mennesker hver eneste dag. Via sosiale Medier kan vi hjelpe hverandre, vi kan glede andre, det kan redde liv, og vi kan dele historier raskere enn en engel kan fly.

På veien mot drømmen trenger Wedúm husly..

Kanskje du og ditt nettverk hjelpe til?


Jeg jobber som engel, og vi har mange varierte oppgaver. I dag bringer jeg stafettpinnen Knut Erling Wedúl gjør drømmen sin til virkelighet og ser du videosnutten også, forstår du alt han har valgt bort og gledelig ofret for å følge denne drømmen. En drøm som koster langt mer enn penger kan kjøpe. Det som må til kan nemlig ikke kjøpes for penger. Jeg inspireres og beundrer alle som følger sin drøm, som tør og våger å sette drømmen ut i livet. Derfor lot jeg Knut Erling overnatte her, og jeg tror det finnes flere andre du kjenner som kan huse denne hyggelige mannen som sykler på vei og er i sin drøm. Kjenner du noen som kjenner noen?

Drivkraften hans er viljestyrke, muskelkrefter, selvdisiplin og en enorm tålmodighet! Hvordan kjennes det vel etter 1.000 mil, midt i Afrika, på humpete veier og bare seg selv og sin vilje til å fortsette - fortsette - fortsette. Du kan følge ham underveis på hans egen blogg nordkapp2capetown.com På bloggen hans kan du kommentere, spørre og du kan fortelle hvordan du eller ditt nettverk kan bidra til at turen og drømmen hans kan gå enda greiere i oppfyllelse. Epost adressen hans er knutew@hotmail.com.


For å høre hva Knut Erling Wedúm forteller i videosnutten
MÅ du skru av lyden på slideshowet på bloggsiden her.
Trykk på høyttaler ikonet,  på høyre side øverst
 - og Enya får en pause.

signatur med flere fjr


Én kommentar

Lene Johannesen

26.sep.2009 kl.11:00

Jeg er imponert!

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits