Kribling

På Twitter finner du @gjona (Guôrún Jóna) som bortsett fra å være en ivrig tvitrer -også har sin gen blogg som hun kaller hodet mitt. En blogg om tegning og livet.Slik jeg kjenner Gjona, så kvitrer og tvitres det stadig om nye oppdrag der hun tegner profibilder til andres blogger eller som avatar til for eksempel Twitter. Hun bruker tegneprogrammet Paint, og har tegnebrett og skal nok ikke se bort ifra at hun har lastet ned litt ekstra "pensler" og effekter ellers. Hun er så flink:-)

Selv elsker jeg å tegne, og savner tid til å sitte å kludre, skissere og bare la fantasien og meningene komme frem med farger og streker. Har også et tegnebrett og tilhørende penner. Det er nesten som å tegne/skrive med vanlig penn - men, det krever endel trening å bruke datamaskin til slikt og ikke minst ha øynene på skjermen når man tegner.

kribling

Tegningen jeg herved skal linke til Gjona lagde jeg en seeeen kveldsstund. Jeg trengte hvile og glede over å bare være meg. ...og for å teste ut noen tegneredskaper i programmet. Kalte tegningen "Kribling". Ønsker lykke til med konkurransen, Gjona - og ser du har allerede fått fine streker fra flere andre!! Det å tegne er et pusterom i hverdagen, en av gledene i livet. Synes jeg.

Vi burde alle ta oss tid til å leke litt, enten det er med tegning, papir eller annet. Å tegne er å se - og det kan mesteparten av oss. Vi blir bare så redde med årene, at det vi gjør ikke duger. Klart det duger! Ta frem penn og papir - og ikke minst delta i konkurransen du også med dine digitale tegneferdigheter.... Morsomt og koselig med en konkurranse på en ganske vanlig mandag i august.

signatur med flere fjr

PS: Du kan forresten følge meg på Twitter her.

4 kommentarer

Trine Grung

10.aug.2009 kl.21:06

Du er så flink!!

Elisabeth

10.aug.2009 kl.21:29

Fascinerende!

.....hilsen en som kun takler strekmenn/kvinner, og som stadig lar seg imponere over kunstneriske sjeler der ute! :D

mirakel

10.aug.2009 kl.22:18

Oi oi oi! For et vakkert bilde! Må si min barnetegning bleknet. ;) Men det viktigste er at det er gøy! Jeg har prøvd å male noen ganger.. det er ganske meditativt. Blir ofte til at jeg bare maler bakgrunner (de blir så fine, og da tør jeg ikke male oppå det igjen, i tilfelle jeg ødelegger.. hehe), men det er uansett en herlig prosess.

Fint at Gjona inspirerer oss til å prøve litt nye ting! :D

Astrid

13.aug.2009 kl.17:34

hvordan får du tid til alt...
som sjefsengel har du kanhende noen ekstra timer i døgnet :-)

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits