Din for evig!

Tid for kjærlighet

Disse turtelduene bare "måtte" jeg vise deg. Det er sikkert noen og enhver som planlegger og tenker bryllup nesten hele døgnet for tiden. Det er nemlig høysesong for brylluper - spesielt på sørlandet i disse dager. Her i Norge er vi ganske moderate når det gjelder antall brudepiker, brudesvenner og ikke minst hvordan man føres opp kirkegulvet., i hagen eller andre steder der vielsen skal skje. I tilfellet du eller en du kjenner skal gifte deg - er denne videoen til stor inspirasjon. Selv lo jeg så glorien ristet og vingene ble ømme.

Husk å skru av musikken på slideshowet (til høyre)
Trykk på høyttalerikonet og Enya får en deilig pause.Har egentlig lovet dere mer om bryllup en gang før, men finner stadig på alle andre ting å skrive om. En gang - en dag - så blir det nok mer bryllupsstoff her. Tenkte at uansett så kan jeg fortelle dere at jeg skal være toastmaster i et bryllup i slutten av oktober og gleder meg til oppgaven. Mangler en partner å dra dit med - så hvis noen vet om en kjekk, grei, høy, morsom, snill, klok deiligmann.... I´m here.

d1000183


d1000184

monogram rnnaug  helge

Vi pleier å gi hvert brudepar overnatting gratis og et monogram - i tillegg til at vi gjerne lager egne menykort, bordplaner, bordkort, invitasjoner, takkekort og annet grafisk dersom det ønskes. Hos oss er det plass til rundt 85 gjester nede, og det virker som en perfekt størrelse for de aller fleste.

Det blir bryllup på bryllup i august på Englegaard også. Neste er lørdag 1. august. Det blir rundt 70 gjester og er vi heldige så kommer bruden og brudgommen omtrent inn på akkurat denne måten. De skal vies her - så vi skal ikke sette grenser for artige påfunn. Uansett så er det viktigst at de to elsker hverandre. Kjærlighet er tingen:-)

signatur med blomster stol og fjr

4 kommentarer

Trine Grung

24.jul.2009 kl.18:04

NICE!

Ingvild-plosiv

25.jul.2009 kl.15:32

Åe, kjærlighet er virkelig tingen. Så flott.:)
Ps: Du er utfordret: http://www.plosiv.net/?p=2754 ;)

Anita

26.jul.2009 kl.12:09

Så morsom:)) Fikk trimmet latter musklene i dag også:))

monica

28.jul.2009 kl.08:43

heisann...så koselig blogg du har...:) toastmaster ja..har ei uke på meg til min jobb..skrekkblanda fryd.....her kommer jeg innom igjen, for jeg likte meg her..ha en flott dag

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits