En merkelig uke...

merkelig s1
merkelig s 2
merkelig s3

merkelig s4
merkelig s5

merkelig s6
merkelig s8
merkelig s9

4 kommentarer

anneli

08.jul.2009 kl.20:56

Du er inspirerende. Gir mye av deg selv. Herlig individuell og subjektiv. Din verden er alltid i bevegelse og i kontinuerlig utvikling. Bloggen din er som deg. Ordene flyr som vinden over tastaturet og stanser kun opp i små minutter ved livets store og små hendelser. Det er spennende å følge deg, Celine. Jeg tror at veldig mange mennesker vil gjøre det i framtiden. Det er nok skirvingen og foredragene dine som vil fylle mer og mer av livet dit og tiden din. På den måten vil du også inspirere andre med den nye åndeligheten, oppvåkningen og budskapet om kjærlighet, vennskap og fred. Tror definitivt du skal beholde tittelen som sjefsengel...

Sundeblogg

08.jul.2009 kl.21:42

hei på deg.. de øverste bildene virker dessverre ikke - Var i Tvedestrand igår, fikk jo ikke tid til å sjekke Englegaard og ikke fant jeg det heller. Men nå skal vi til Tvedestrand for å overnatte snart igjen, så da tenker jeg... Flott plass ! PS. Flotte bilder !

anette

09.jul.2009 kl.01:25

leser og leser og ser ting for meg ,,,du er god til å få satt ord på dagen din og jeg sluker hvert eneste ord,, deilig og fantastisk! og at det er flere en meg som er rett fram med det meste,elsker alt i bloggen din og har fulgt den stille og tyst en stund ,,,du er en sann engel,,klem

celine

09.jul.2009 kl.09:17

Tusen takk, Anneli:-))
Jeg gjør så godt jeg kan - og bruker de vingene jeg har fått utdelt. Noen av oss skal gjøre det ene og noen det andre... Å finne retning, metode, se muligheter og tørre å snuble, kræsjlande, beundre, iaktta, bli målløs, stoppe opp - reise seg, fly videre er livet.
Tusen takk for at du deler ut så varme ord til meg! De gjør godt:-))

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits