Mannen i mitt liv


060320080306913001204830933andrejjgordeev

Hvem er HAN;  denne deilige Mannen er ikke lett for noen å vite - selv ikke for meg heller. Helt klart har denne tittelen gått i kanonfart fra den ene bedre mannen til atter andre bedre menn. Alle var det et håp med. Eller det er vel litt galt å si. Først så var jeg bare glad i pappa. Han var den eneste jeg trengte å gifte meg med! Deretter var jeg nok halvforelsket i flere tremeninger og firemeninger - som var mye større enn meg og så utrolig barske. Sønnene til mammas venninner var heller ikke verst, og lenge var dette kremen av norske barske guttevalper og menn. (antakeligvis barn - knapt i stemmeskiftet, knapt sin første deodorant i skapet).

Så begynte jeg på skolen, og der krydde det av gutter. Jeg var ekstremt sjenert og rødmet bare en gutt eller mann så i min retning. Det varte helt til åttende klasse. Da skjedde det noe. Rødmen forsvant og jeg fikk min første langtidskjæreste. Han var en ener i å sykle denne første kjæresten. Vi syklet rundt og hadde det kjempe gøy. Tror ikke vi kysset engang. Vi kappsyklet med vinden. En dag gjorde han det slutt (hvilket jeg tror jeg har fortalt om på bloggen før) og ble sammen med en annen. De er gift den dag i dag. Slikt er helt utrolig! Den første korttidskjæreste var da jeg var tolv. Vi var på leirskole. Ble spurt klokken to og gjorde det slutt en times tid etter - i panikk for at han skulle komme bort til meg, der vi gikk tur på fjellet. En sprø verden. Kaste bort potensielle ektemenn på den måten.

phrase

Som elleveåring var jeg allerede 1,81 og stoppet året etter på 1,83. Det var stas å bli tatt for å være eldre. - fordi det så jeg ut som fordi jeg var så høy. Ufattelig "tøft"å være den første på ungdomsskolen som kom inn på 18 års grense. (synes jeg. Jeg som kom fra den rødmende delen av skolen) Så oppdaget jeg en verden av gutter utenfor ungdomsskolen. Det er vel i den verdenen jeg fremdeles har igjen å oppdage Mannen med stor M. Atter en gang. Optimistisk er jeg:-)

Kriteriene har vært ufattelig mange og listen har vært lang over ting de må, skal eller bør mene/ha/si/gjøre..ikke si/gjøre/mene/være... Disse listene har vært uendelige, og de har vært totalt ubrukelige. Et godt tips til andre single der ute: lister er tapt energi og til ingen nytte. De forkastes allikevel. I ren og skjær glede farges hele tilværelsen rosa og purpur uansett.quote12

Klart jeg kysset noen frosker og flere av dem ble både prinser og konger for meg - og jeg følte meg som deres prinsesse. Slik var livet. Nå lever jeg på drømmen om han som bare har gått og lurt på hvor jeg har vært - og jeg er jo her!
Dukker du opp, så gjør du det, og ser jeg deg ikke er det fordi det ikke er du. Grei leveregel. Inntil videre er jeg fortsatt nok i meg selv.
20090320art560x375
Den musikksnutten du ser nedenfor fikk jeg tilsendt av en venn, og jeg ble helt satt ut. Der og da tok jeg meg tid til å kjenne på at det lå mange følelser gjemt blant fjærene et sted og som kom litt lengre til overflaten. Det er godt å leve!

 Hvis du vil høre på sangen,
må du skru av lyden på slideshowet til høyre på bloggsiden.
 Da trykker du på ikonet for høyttalere.
(jepp - og Enya får en pause nå i sommervarmen)


everythingwillbeokayintheend


signatur med flere fjr
6 kommentarer

sigrid anny

01.jun.2009 kl.01:06

Herlig sang.. Fant frem Laleh på spotify - herlig musikk! Smilte godt for meg selv om den historien om å vært sammen i en time - jeg var nemlig det jeg og! Haha... Dette temaet blir menneskene aldri ferdig med; om vi kan finne den eneste ene. Kanskje? Kanskje ikke?

Morten

01.jun.2009 kl.08:53

Hei Sjefsengel!

Vil begynne med at dette er veldig bra skrevet, og morsomt, jeg liker måten du fortelle på! Jeg bare gjør om teksten din til kvinnen i mitt liv!
Noen endringer må gjøres, jeg var sammen med min leirskole flamme en HEL dag!

Takk for fin blogg og håper du finner mannen i ditt liv!

celine

01.jun.2009 kl.12:22

Aller først må jeg bare si at sangen har gått i ett hos meg mer eller mindre siden jeg fikk den tilsendt. Noen setter seg bare fast - og gjør godt:-)

Sigrid Anny:
Bør vi ikke være optimister på egne vegne??:-)) Så brent av ilden er vi vel ikke - vi er jo unge og svært så lovende..... Mulig du skal spørre meg når jeg sitter litt betuttet i veikanten med rullatoren min, krokbøyd, med svært så stive vinger og operert glorie og fremdeles undrer......

Morten:
Bra det er flere med lange og artige forhold på leirskolen bak seg! Jeg ønsker deg også lykke til med Kvinnen i ditt liv - hun er et eller annet sted i den store verden, hun også.
Føler et lite behov for å si at jeg ikke er desperat - bare litt nyreflektert over gleden ved å tenke tanken på at det kanskje finnes en der ute.

Morten

03.jun.2009 kl.09:41

Tipper du finner mannen i ditt liv jeg Fru T!

Ha en superfin dag!

Nordlysdottir

03.jun.2009 kl.19:39

Da jeg var ung var min drømmemann høy og flott med super utdannelse og mange penger. Det var en selvfølge at han var midtpunktet på enhver fest og selvfølgelig; han kunne synge som en gud, var bereist, populær..You name it! Resultatet ble at jeg i ungdommens glade dager kysset veldig mange frosker som viste seg å være mer opptatt av seg selv enn av meg. Og så kom han som ikke fylte særlig mange av disse kriteriene. Han hadde til og med skitne negler, uansett hvor mye han skubbet dem, fordi han jobbet som biloppretter! Omgangskretsen hans var ikke bra nok - ingenting var egentlig bra nok... Men jeg ble mo i knærne bare han så på meg. Jeg sov knapt et minutt etter at jeg hadde snakket med han den første kvelden og selv om jeg absolutt ikke hadde tenkt å gå inn i et forhold med han, så kunne jeg jo forsøke en liten stund. Den lille stunden har vart i 20 år og jeg er ganske fornøyd med han fremdeles :-). Det jeg tror jeg vil si er at vi må slutte å lage urealistiske kriterier, og gi oss selv lov til å bli litt kjent med alle de vidunderlige mennene som finnes der ute. Celine! Du må slutte å kysse frosker, slutte å bre vingene dine over de som trenger deg for mye - og istedet lete etter en biloppretter :-). Men ikke min da...

Sundeblogg

06.jun.2009 kl.09:42

Morsomt skrevet. At du som er engel finner mannen, er bare et spørsmål om tid og oppmerksomhet :)

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits