Lykken er å ha bursdag idag:-)

cce000053
Det er ikke slik at jeg nesten ikke fikk sove i natt fordi jeg dirret av spenning over denne dagen. I dag har jeg nemlig bursdag!!! Det har vel ikke vært kø utenfor soveromsdøren min av gratulanter akkurat, men det kunne vært en liten skokk der om jeg hadde takket ja. Og bare tanken på det er fantastisk:-) Å jobbe som engel krever sitt, og da betyr det en Englegaard full av bunadkledde konfirmanter og deres gjester i stedet for evig feiring av seg selv. Derfor blir innlegget kort og mulig enda mer kjapt skrevet enn de tidligere.... Tiden flyr noen ganger raskere enn en engel kan fly.

Min datter er fornøyd sammen med verdens beste pappa, og mine foreldre nyter sørlandet på Svinør (en diamant langs sørlandskysten, for de av dere som ikke har oppdaget den vakre øyen utenfor Mandal). Jeg har kledd meg og er på vei til å ta på nok et forkle, finne frem flaggene og ta imot dagen med åpne armer og hele hjertet. Det er godt å være til!

En av englene på huset, Heidi, fortalte sent i går kveld at hun ville overraske meg idag. Siden jeg "bor på jobb" er det umulig for de som jobber her å unngå hva som hender i mitt liv. Heidi har sørget for deilig espresso, ferske aviser og hun tok frokostvakten på strak vinge. Hvilken vakker sjel hun er! Det har haglet inn med gratulasjonsmailer, sms og i går kveld sang sønnen til "tenketanken", en av mine Twitter-venner (follower) bursdagssang live for meg. Fra resepsjonen roper kjøkkensjefen Anne May (en virkelig reddende engel) "Gratulerer med dagen:-) ". Jeg er lykkelig her ved tastaturet.

Tårene mine trillet av glede i sted - jeg åpnet presangene fra mine foreldre. En av dem var en stor perm full av magiske øyeblikk fra mitt liv. Mamma har spart på all verdens utklipp og ting jeg har laget opp igjennom i voksen alder. Der var "irritert avisinlegg" da Kulturhuset i Arendal skulle bygges, der var sanger, taler, intervjuer i aviser, blader og magasiner og en hel verden av minner, smil og nye tanker over alt jeg har fått lov til å være med på. Eller trengt meg på omverdenen med min tilstedeværelse. Garantert til noens irritasjon - men, det ser ut som om noen også har vært fornøyd for at jeg er meg.

bB'day Pictures, Images and PhotosIdag skal jeg se om jeg ikke får lurt meg unna en liten stund for meg selv til å nyte et kakestykke på verandaen i solskinnet. Jeg skal "stjele" et digert Mirakelkakestykke og ta en ekstra lang pause. Det klarer jeg. Alt man vil får man til. Nå hører jeg gjestene vandre rundt i huset - jeg velger å fly ned til vår lille flik av himmelen. Dagen har begynt og jeg skal delta så godt jeg kan. Idag ser jeg ikke rynkene jeg har samlet på, idag kjenner jeg ingen uvenner, idag er det bare plass til smil. Idag er skal fryd, latter og glede prege livet mitt. Ikke fordi det er min bursdag - men, fordi jeg på grunn av bursdagen tenker flere takknemmelige tanker om det å være til, det å ha fått livet i gave og det mirakel det er å leve, være frisk nok og være meg.

Sender noen særdeles gode tanker til Maddie og hennes foreldre og hennes nærmeste. Hun som forsvant idag for to år siden. Fred være med dere!

Det ble et ganske kort og enkelt blogg innlegg idag, men slik er det. Ønsker DEG en nydelig dag også!!!
signatur rosa kopp

5 kommentarer

Gjest

03.mai.2009 kl.15:47

Gratulerer med dagen kjære Céline! Stoooor klem fra venstre ;-)

sigrid anny

03.mai.2009 kl.22:37

Gratulerer med dagen - håper du fikk oppleve noen hverdagsmirakler (og det høres igrunnen ut som om du har opplevd et med de fine gaven du har fått :) ) Vi koste oss så utrolig mye igår og Lillesnuppen min har snakket mye om synginga, festen og trampolina. :)
Takknemlig for at du er du og at du tør være akkurat den du er :) Gratulerer med livet :)

celine

04.mai.2009 kl.00:08

De vinder som blåser fra venstre - kan merkes her på bondelandet...
Tusen takk for bursdagshilsen - den varmet et akkurat passe gammelt englehjerte:-)

celine

04.mai.2009 kl.00:13

Hei Sigrid Anny!
Egentlig så er det svært så store og flotte ord du skriver til meg her, Sigrid Anny! Tusen tusen takk. Jeg bøyer meg i fjærene og ser ydmykt oppover igjen:-)

Bra at dere hadde en flott feiring av din mor her på Englegaard i går! Du må hilse din lille prins Pavarotti og si at englene allerede synger om ham av glede. Du glemte kakerestene du ville ha med... Nå er de dessverre spist opp av kakefristede kjeruber på jobb i løpet av dagen idag. Den "måtte" nemlig spises...

Trine Grung

04.mai.2009 kl.10:07

Du er bare god Sjefsengelen min! Hva skulle jeg gjort uten din energi?! Gleder meg til å skravle snart når vingene trenger å hvile litt.....

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits