De 4 tissevettreglene - på norsk:-))

Etter årevis med bred forskning, er det endelig stor internasjonal enighet:
MENNESKET TISSER.
tpobama

Dette er kun et EKSEMPEL på typisk "pyntedopapir" som egner seg best til nettopp: pynting. Toalettpapir kan kjøpes i ulike farger, kvalitet, mengde og bredde. Så ikke bruk dopapir som på bildet - Jeg liker nemlig Obama:-)

Du tenker kanskje det ikke gjelder deg, du lider kanskje da av en form for selvbedrag? Alle tisser!
Hvem har vel ikke tisset på seg i ny og ne, og hvem har vel ikke kjent fortvilelsen av å ikke finne et egnet sted for slikt når man trenger det som mest.... Eller at det igjen er tomt for dopapir, eller har du hørt de evige diskusjonene om dolokket?

emailjokes438991slang  snippie 010

Dette er et eksempel på skremselspropaganda fra late venner og slappe foreldre: slanger i doen er en sjeldenhet!

Men, det er noen unntak. Noen mister tissevettet i perioder av livet. Så hva kan en engel gjøre med det? En litt sen nattestime, etter en strålende aften på teater (Knut Hamsuns PAN) og alvorlige etterdønninger fra gårsdagens fantastiske jentefest (som ikke sluttet før halv seks om morgenen....) kom ideen frem. En ting er at jeg stadig forteller akkurat visse ting til de som vil høre om mitt synspunkt på tissing, men fordi jeg har en blogg som jeg gjerne mater med de mest artige ord og bilder jeg klarer (?) så la jeg like godt budskapet mitt på Youtube og limte det inn her....

For å høre så må du skru av lyden på slideshowet.
Trykk på ikonet for høyttaler på høyre side her....

Kloke hoder har sagt og ment mye om tissing, men som regel ufarliggjøres tissing av de fleste. Sunt norsk tissevett burde vært noe enhver ønsket god kunnskap om. Jeg tenker at det er uvitenhet som skaper de største tissefrykter. Det er deler av befolkningen som skryter på seg tisse-lengst-konkurranser og det eksisterer rykter om at selv kongen tisser.

Her et lite utdrag fra en svært populær tissesang som burde vært obligatorisk i norsk barne, ungdom og videregående skole:
"MAMMA; JEG MÅ TISSE...
må du det min venn?
Skynd deg under sengen å dra tissepotten frem..."
fancytoilet2

KONKURRANSE: Hva er dette?

Det kan være en god leveregel også å ta med seg denne: Når aftensolen senker seg, da tisser jeg og legger meg.

signatur med rosa paraply

2 kommentarer

Gunn K

19.apr.2009 kl.21:08

Dette MÅ jo bare være Cowboy-Laila sin do!!!

celine

20.apr.2009 kl.02:07

:-)) Er det nå jeg skal si at det var et "dritbra" forslag??:-)) Antakeligvis!

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits