En cheeseoholicker vender hjem...:-)

ETTER LITT OVER EN UKE som datter av sine foreldre på tur i Spania (les: legger oss tidlig, kjører pent, sitter rolig, ikke drikker for mange espresso etter hverandre, sitter kun på café en gang om dagen hvis de er med, kjøper bare fornuftige ting, lite sminke, tekkelige klær, lager ordentlig frokost hver dag, smiler til alle hele tiden og rett og slett er som et englebarn - ja, da er det tid for å vende fjærene hjemover igjen:-(( Men, det har vært DEILIG!!!

Telefonen har ringt i ett kjør. Jeg har nemlig vært telefonvakt/resepsjonsvakt mens vi har hatt påskestengt. For første gang må jeg innrømme at vi burde hatt åpent. Det har vært fullt av hyggelige mennesker som ville gjerne bestille bord, bestille overnatting og komme på besøk til oss. De ville ikke på fjellet eller åpne sine lekre små sørlandshytter, de ville til Englegaard.....

Egentlig skal det bli deilig, selv om jeg kunne ligget på en strand i hver dag uten å bli nevneverdig lei av sand for det... Eller gå barbent. Eller sove lenge.Eller plukke blomster. Eller lese gode bøker.

Nei - imorgen pakker vi kofferten og tar på vingene. Vi flyr hjem på mandag morgen. Vi sees der hjemme.-))) Gjett om jeg gleder meg til bedre nettilgang også...

Ha en fantastisk aften hvor enn DU er. Håper du har funnet påskeeggene, spist marsipanen, spist sjokolade, gått milevis på ski og at du gjør AKKURAT det du ønsker AKKURAT nå.


spansk engelsignatur pskekyllinger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits