Påskehilsen fra Marbella & Spania:-))

Å VÆRE PÅ STRANDEN TRENGER IKKE BETY AT MAN ER LAT....
Vi befinner oss på stranden i Marbella, og det er ganske så deilig vær. Rundt 22 grader hver dag - og vi får litt farge på våre hvite norske trauste kropper. En ting jeg selvsagt må legge merke til er alle kunstverkene i sanden. Denne her for eksempel - sjekk uttrykkene, kroppene og i det hele tatt at det er en kunstnerisk bragd. Vi må jo bli flaue for alle de stygge kråkeslottene som er det eneste vi klarer å prestere.... Kanskje en borg, kanskje en demning. Nei, her er det snakk om skikkelig innsats og gjett om alle vi som passerte var stumme av beundring!
p4050002p4050001

Her er noen snap shots fra en ivrig datter som har tatt bilde av sin mor som slapper av. Åh - hvor det er deilig å la vingene henge!!!! Gjett om jeg koser meg uten å ha noe å gjøre.....Jeg tar telefonen for Englegaard, og jeg svarer mail, og gjett om det har vært mye pågang etter KK reportasjen. Det er nesten slik at vi burde hatt åpent, men avgjørelsen ble tatt for lenge siden. Kan ikke si at det er vondt å være her, men business first er det noe som heter. ( men, ikke hos meg akkurat nå)
To foreldre og et barn ser Englebarn på tv - og jeg blogger. Et godt alternativ?
Håper dere har det bra, og jeg skal love å slikke litt sol for dere alle. Jeg ELSKER sol! (Blir litt flere rynker, men jeg er jo en gammal dame også - så litt rynker hører faktisk med:-))

p4040053p4040027

signatur pskekyllinger
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits