Mariann imiterer en snegle:-)

DETTE ER MARIANN SOM IMITERER EN SNEGLE..
Mariann Molekyl har i perioder jobbet på Englegaard, når hun ikke var "hjemme" i Guatemala. Molekyl har to kamerater som forresten heter Kurt eller Kyrre Kanon og Andreas Atom. Slike navn forteller meg at disse tre med stor sannsynlighet har masse humor:-)

Mariann dukket opp som en gave fra himmelen en dag for snart to år siden... Jeg hadde forferdelig vondt i ryggen, og inn "fløy" Mariann Molekyl. På ryggen har hun forresten en enormt stor engel tatovert.... Klart hun måtte jobbe her!
Mariann kommuniserer med dyr. Kanskje ikke helt på samme måte som du tenkte, da du leste det, men hun snakker med dem. Hun rauter for eksempel til kuene på utsiden, og kuene rauter tilbake. I tillegg kan hun delfin, kylling, dinosaurausbaby som blir født, brøleape og flodhest.

Denne snutten er når hun imiterer en snegle. Sjekker du godt etter kan du se hvor lekkert hun sigler:-))) Mariann er en sprudlende dame, som vi har gledet oss over har jobbet på Englegaard. Livet blir ikke mer moro enn vi lager det selv...
Hvis du går inn på YouTube - klikk her - så kan du se et par av de andre kyllingdansene, lydene og annet som Mariann har delt med oss. En liten periode, hadde vi internt et slite slagord for Englegaard: der galskap og gjester går hånd i hånd...:-)

- Og har du lyst til å lese mer om Englegaard :
kjøp denne ukens (påskennummeret) av KK!
difficult Pictures, Images and Photos

signatur med bestikk striper

2 kommentarer

Gjest

30.mar.2009 kl.12:16

:-)))) denne var sinnsykt bra! Vil ha mer ...

Céline

30.mar.2009 kl.18:39

Takk:-)) Skal videresende gledesuttrykkene dine til Mariann (som er tilbake i Guatemala). Har liggende noen andre godbiter som sikkert kommer en dag:-))

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits