Oppdag Englegaard - KK denne uken:-)

KLART DET ER GØY MED REPORTASJER fra det vi holder på med. Denne ukens KK (påskenummeret) har en fem siders reportasje fra Englegaard - en liten flik av himmelen. Englegaard er et gjestehus litt utenom det vanlige, der alle rom er svært forskjellig, restaurant, cafe og butikk med stæsj og dubbeditter. På Englegaard kan du sove i Syvende Himmel, Drømmeland eller hva med Halve Kongeriket? Vi serverer Mirakelkake og andre herligheter. Mirakelkaken tar to dager å lage, og den har en sjokolade under seg som har smeltet i ren begeistring! Og bare så du vet det - her får du godnattaklem om du ønsker!
kk reportasje collage

ENGLEGAARD HAR FÅTT MANGE HELSIDER
med intervjuer, reportasjer og anbefalinger i ulike ukeblad, magasiner, aviser, tv og på radio. Det nærmer seg vel 150 helsider i blant annet: BONYTT, Allers, Hjemmet, SE&HØR, HerogNå, Kamille (4 ganger), Eva, Mamma, Det gode liv, Horeca, VG, Aftenposten, Fædrelandsvennen, Berlingske Tidende, Stavanger Aftenblad og mange, mange flere. Vi var med i blant annet en interiørserie på TV3, og intervjuer i NRK og f.eks Kanal 24. Det var da jeg ble kjent med Trine Grung!
Felles for alle intervjuene og artiklene er at det er pressen som tar kontakt - hvilket er kjempe greit:-)  Da har de som regel sterk lyst til å formidle konseptet på en hyggelig måte. Klart vi er litt stolte. Tross alt er dette Tvedestrand....
Sjekk forresten denne bloggen. Her har Kirsti fra Kristiansund skrevet om oss:-)signatur pskekyllinger

2 kommentarer

31.mar.2009 kl.11:43

Med kjærlighet kommer en langt ... Flott sted og knakende kjekk vertinne. Vel fortjent! ;-)

Céline

31.mar.2009 kl.14:22

Jeg velger å holde fast på kjærligheten som største kraft.
Så enkelt, men allikevel så utfordrende...
Tusen takk for komplimenter;-))

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits