Når aftensolen senker seg....

Når aftensolen senker seg - da tisser jeg og legger meg.

I flere uker har jeg intenst blogget om alt mellom himmel og jord. Ingen mål og slettes ingen mening. det er igrunnen ganske smart å ikke ha noen mening, fordi da har jeg lett etter et eller annet å skrive om. På den måten fant jeg ut mer om pro-ana sidene som var helt grusomme, jeg lært mer om piercing, jeg fant ut mer om sukker og økologisk sukker (som jeg trodde var nesten sunt), jeg fant videosnutter som jeg trakk på smilebåndet av. I det hele tatt er det ganske så gøy å blogge.

Det er som en liten dagbok, bortsett fra at man utelater alle forelskelsene som man før krydret dagbøker med), hopper over tull og tøys med foreldre, og i det hele tatt forteller om løst og fast fra hjernebarken på en grei nok måte. Men, jeg må medgi at jeg ikke har helt oversikt over hva som andre blogger om. Jeg gjør det på min måte, og så ser jeg på statistikken når det har vært noen eller få innom og lest. Egentlig så er det ganske mange som leser sidene synes jeg. Jeg er superfornøyd!!!

Så fornøyd ble jeg at jeg måtte rømme landet. Til Spania en liten tur for å sllppe unna presset med å bli gjenkjent på gaten som en blogger med hjerne og hjerte, og fingrene på rett tastatur. He he.

Nei, du. Jeg har latt vingene senke seg langt ned mot bakken. Sleper dem ikke, bare hviler dem behagelig. Sitter tilbakelent på en eller annen uterestaurant og koser meg herfra til evigheten. Nå skal jeg pusse mine tenner og folde mine hender. God natt!Humor Pictures, Images and Photos

signatur pskekyllinger

2 kommentarer

Mari ♥

08.apr.2009 kl.21:53

likte headern din ! :-D

maarib.blogg.no , blir glad om du kommenterer ♥

celine

12.apr.2009 kl.20:10

tusen takk - Mari! Når jeg kommer hjem fra Spania skal jeg sjekke bloggen din og gleder meg til det:-))

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits