PASJONPOLITIKK - Ja, takk til reklamefilmer!

POLITIKK MED PASJON
 - med hjerte og hjerne

Noen mener politikk og religion er to forskjellige ting. For meg er ordet religion følelser og hjertet, mens politikk er et uttrykk for hjerne og fornuft. Så blir det den samme leksen - kan man forene hjerte og hjerne?

Et par av oss er født med solskinn på netthinnen; og da tror vi virkelig at det er mulig å være både fornuftig og kjærlig på en gang. Det er når omsorgen og medmenneskeligheten klarer å feste seg i hjerterot og hjernebarken samtidig. Klart vi har noen glitrende eksempler på gnistrende øyne og klokkeklar tale, med en stemmebruk som oser av troverdighet. Du vet hvem jeg mener...

Enkelte politikere har i tillegg til en noe "sutrende" dialekt og tonefall, og har lagt seg til en svært spesiell egenskap; nemlig skifte av toneleie når emnene blir mindre troverdige og der kampsaken er så lite gjæret at selv ikke politikeren selv kjenner duften av hjemmebakst. Det oser av en eller annen ferdig mikset løsning som noen har rørt sammen en sen nattetime. Og det er vel det Giske vil unngå? En ugreit bilde av sannheten? At produkter med konserveringsmiddel helst ikke engang når lengre enn kjøkkenbenken - for den kan forbli ufordøyd og klissete i fordøyelsessystemet. Det kan bli forstoppelse.Disse reklamefilmene for de politiske partiene som er proppet full av e-stoffer og light-budsjetter, ispedd urter plukket fra visne planter og sporstoffer av edder og galle.

Jeg er personlig glad i reklame, og spesielt hvis jeg ser "sjelen" i produktet, hjerteroten om du vil kalle den det. For de levende bildene jeg skal skånes for rullende over tv-skjermen - kommer jeg til å se andre steder. Jeg kommer til å se bruddstykkene, i form av stillbilder på en forbipasserende buss - der et stivt smil er myket opp med margarin og med et slagord som noen har betalt begjærende for. På internett håper jeg små "filmer" som disse vil florere - jeg tror nemlig mange liker disse. De er også med på å danne et bilde av de politiske meningene langs kysten og i fjellene.

obama Pictures, Images and Photos

Med litt fri fantasi klarer de fleste å se for seg Jens stoltenberg kjøre en lignende bil. Se hvordan Kristin hyler av glede og der Lars Sponheim ruler baksetet (med en lettere forfjamset Siv Jensen ved sin side.) Om ikke jeg hadde fått noen troverdig bilde av de partipolitiske standpunktene - så er det helt greit for meg. Jeg ønsker de partipolitiske sakene brettet ut på den måten hvert parti mener er best. Lavbudsjett eller ikke. Tenk om budskapet klarer å komme ut for det? Tenk om det fungerer med reklamefilmer? Humor eller alvor. Tenk om det ble økt lyst til å stemme på neste valg?


Humor Pictures, Images and Photos

Fordi all reklame IKKE er god reklame, kan selvsagt slike "snutter" ødelegge eller forvrenge folkets oppfatning av det "noen" mener at andre mener. Film er mange bilder, bilder sier mer en tusen ord - så da gjelder det vel å få frem budskapet på den måten man synes er best for sitt parti. Det kaller jeg rettferdighet.

Disse ser dere er for Obama, om hvem vet om det er hans folk som står bak? Uansett er de strålende og jeg videresender dem gjerne til mine venner, via Facebook eller via e-post. Slik jeg gjorde av bildene som regjerte på nettet av f.eks Kronsprinsesse Mette Marit og Kronprins Haakon (som fremdeles ligner veldig på hverandre), styrtingen av Twin Towers (9/11), av noen utvalgte Hijaber og av sorgfulle/kidnappede/utsultede barn verden rundt vil redde. Mange mottar slike typer vedlegg og mange blogger om reklamesnutter. Er ikke det smart å forholde seg til virkeligheten? Være med på utviklingen istedet for å delvis fortelle oss sannheten. 
Reklame i form av levende bilder kan vise oss pasjon kanskje enda bedre enn et enkelt bilde i mange tilfeller. Gi meg mer!


Obama Pictures, Images and Photos

........Vet ikke om denne snutten er verdt å kopiere - at noen invisterer med vårt oljefond?
Jeg ønsker meg litt kravstort noe nytt, ikke synlige kopieringer. Vær så snill, Giske!


obama Pictures, Images and Photos
Kjære høyreiste milde, positive Trond, gi meg reklamefilmer:-) La mediestrategene få mer jobb, la reklamebransjen også leve. Gi oss politikken i fri utfoldelse. La oss få det vi vil ha. La meg få det jeg vil ha....

signatur med rd og hvit stol

PS: skulle du lure på om jeg stemmer:
Ja! Selvfølgelig. Ellers har jeg ikke noen rett til å klage og sutre så uhøvlet som jeg gjør her. Jeg vil jo ikke sitte der med vingene i postkassen. For dere som leser: Bruk stemmeretten din du også. Godt valg! Håper du gleder deg til reklamen for politikken du også; Erna ser så kjip ut på busser, nemlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits