Laaaaang fredag - tid for smil & glede:-)

INGENTING ER SOM EVIGE DAGER, når solen står opp tidlig og aldri går ned... Vi er på solkysten av Spania for noen dagers avslapning, og er fornøyde over at været har stort sett vært fint. Ikke som de gode varme sommerdager hjemme, men så varmt at det har vært mulig med bikini et par dager, og t-skjorte/korteklær ellers. Idag våknet vi opp til grå himmel, regnbue over fjellene og et ganske så kjedelig vær. Det er da vi fikk noen utfordringer. Familien Thommesen.

Mor Anne er av den planleggende sorten, og har alltid et svar på hva vi bør og skal gjøre. Far Nils gjør som mor sier, og så er det barnebarnet Emeline og favorittdatter Céline som innimellom har egne ideer. I en alder av nesten førti, så er det klart at det er fremdeles skummelt å la meg kjøre bil. Mor sitter ved siden av og skvetter mer enn det er fartsdumper, sier opff rundt og FØR hver sving, og far sovner som regel i baksetet. En morsom familie på tur:-)) Emeline har begynt å snakke nordlandskdialekt og jeg synes hun er veldig morsom. Men, idag - når det ikke er fint vær - som betyr at vi ikke har tenkt å rusle gatelangs i en ny og idylisk liten spansk by - så frister det egentlig med kjøpesenter tur.

Vi har vært innom La Canada opptil flere ganger allerede, og jeg har funnet meg flere greie saker som passer til vinger og vanlig kledsel på Englegaard. Det er rart med det, forklær, myke sko og klær som jeg kan ha vinger til (...kun en måte å si at klær skal passe til konseptet) fyller skapet mitt.

Her i Spania er det noe mer rysjer og greier enn vi finner hjemme, men jeg er virkelig imponert over alt som allerede er i butikkene som vi holder på å få inn i norske butikker. Til og med i lille Tvedestrand. Vi har kost oss mellom rekker med kukle briller, lyse dongeribukser, deilige lange mønstrete kjoler, milevis høyhelte sko og topper uten stropper, catsuits og andre store dingle øredobber. Kofferten bør bli full nok - og englebarnet har sikret seg blant annet hårbøyler til den store gullmedalje. Det er jo ikke lett å følge med på alle trender når man blir for gammel, har bosatt seg milevis fra kule butikker eller har tid nok til å pløye nettet og blader for de siste oppdateringer.

En annen ting er at i Spania kryr det med søte kjærestepar og folk som ar funnet hverandre. Derav denne lille snutten om kjærlighet som jeg har satt inn. Det er så flott å se kjærligheten overalt hvor vi flyr, og livet føles godt og behagelig - om enn så lenge. Vi preges av jordskjelvene i Italia, akkurat nå er det massebegravelse og det er enda en påminnelse om at vi skal leve her og nå, følge noen drømmer og være takknemelige for alt vi har. Ta vare på dine nærmeste og deg selv i dag. Nyt den lange dagen- Ha en fin langfredag. Enten det er solskinn, regn, tåke eller du sitter inne og ikke aner hva slags vær det er ute. Så lenge du har det bra, er det alt som betyr noe:-))))


love Pictures, Images and Photos

signatur knust egg

Én kommentar

Everydaylove

10.apr.2009 kl.12:15

Utrolig nydelig blogg du har...
Her hjemme i Norge er våren i full annmarsj denne påsken. Ganske deilig, men likevel kunne jeg godt tenkt meg en Spania-tur je gogså. Alltid godt med litt nye input i hverdagen.
men man må glede seg over det som er å glede seg over...og det er MASSE!!
Ha en fortsatt deilig ferie, regn eller ikke;o)

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits