Kan du se at den er falsk?

DET ER IRRITERENDE Å OPPDAGE AT MAN HAR BLITT LURT - Selv om det "bare" var en 100 lapp.

Helt tilfeldig oppdaget jeg at seddelen jeg fikk av en kunde var falsk. Skulle telle opp pengene i kassen og akkurat denne dagen la jeg sedlene samme vei. (Vi trenger nemlig ikke gjøre det for vår bank.) Sjekk selv om du synes det ser lett ut å oppdage.
falsk 100 lapp bakside
ekte 100 lapp
ekte 100 lapp baksidejpg
falsk 100 lapp

Ringte til politiet for å si at det var oppdaget falsk hundrelapp her. I tilefellet andre i omegn hadde opplevd det samme. Er jo en engel, liksom?  Men, jeg kunne levere den til dem om jeg ønsket. Tenkte kanskje vi hadde en slags rapporterings"plikt" når man  oppdaget falske penger, men det virket ikke slik. Derfor sparte jeg på 100 lappen. Billig underholdning, på en måte.  Viser den frem i ny og ne til ansatte - bare for å fortelle hvor vanskelig det er å oppdage. Denne seddelen er i tillegg VELDIG lik i papirtypen også. Noen har vært flinke:-) Når du studerer lappene nøye, er tegninger, signaturer og masse annet kjempe ulikt... Så det så.

signatur med hvit sofa

2 kommentarer

Emilie Flatner

01.mar.2010 kl.00:10

Jepp. jeg ser det. fikk en likens på jobben i dag!

Sjefsengel

10.mar.2010 kl.07:01

Emilie Flatner:

Hei!

Beklager sent svar... tusen takk for kommentar - og egentlig en kjedelig kommentar. For det er IKKE noe gøy å få falske penger:( Håper dere har funnet ut hvem som lurte dere - eller ikke fått flere falske hos dere på din jobb.

Håper du stikker innom her igjen, Emilie.

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

39, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits