G A L S K A P :-)

FETTET RUNDT MAGEN er visstnok det farligste. Dette har denne damen klart å gjøre noe med. Hvorvidt det er vellykket og gir noen helhetlige helsebringende konsekvenser tviler jeg på:-)

cathiejungsmallestwaistcathiejungthinnestwaist2


0593268600


Det er litt lett å bli INSPIRERT til å legge inn all verdens tull og tøys på bloggen. Hvilket jeg herved er et glimrende eksempel på. På mange måter er jo det at jeg ikke helt har noe mål eller en klar mening med HVA jeg skal blogge om - en utrolig mulighet til å google seg frem til slike nyheter, bilder og annen informasjon som egentlig er meningsløs. Inntil jeg har helt klare formeninger om hva jeg skal blogge om, kan det være at det dukker opp noen andre tema innen samme meningsløse sjanger, og for deg som ikke hadde forventninger om å lære for mye eller bli så veldig mye klokere enn du er idag - så fungerer det bittelitt. Bittelitt.

Det er nesten som å være "nyutdannet" i et kreativt yrke. Ønsket om å gjøre ville og gale ting kommer flommende mot deg i en herlig mølje:-)
signatur med bamse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits