Hvite rom & hvitt stæsj

LITT LYS GJØR LYKKEN FULLKOMMEN

Denne lysestaken er bare helt suveren. Ikke bare får Ikea-lysene ben å gå på, men her snakker vi om å gjøre hverdagen lysere til sinns for alle som iakttar denne herligheten. Denne fantastiske kunstneren har satt sammen alle disse lysestakene til et kunstverk med dimensjoner. Her er det klart at hvis du er litt nevenyttig og bruker sterkt nok lim,  så kan alle lysestakene i huset ditt snart bli lykkelige sammen. Etterpå maler du dem med tykk hvit maling før du lakker. Har ikke prøvd det, men det bør virke. Slikt som dette vil jeg gjerne omgi meg med.

il430xn57518737

En noe rimeligere og enklere variant finner du her. Kan bare tenne på et par lys av gangen, men resultatet er like "stunning". synes jeg.

il430xn57518623

Dette er melkekartongene slik du kjenner dem - men, de er laget i porseleen! Det er så vakkert å sette noen av disse gjenstandene rundt om i grupper. Velkjente og vakre. Bare se etter i butikkene fremover - her kommer de hvite kjente og kjære produktene tilbake til oss. Leve nostalgien og samtidig renheten i fremtidsønskene våre..

porcelainmilkcartonsbyricochetstudio


Denne sengen måtte jeg bare vise. Ikke det at jeg har slik, har tenkt å kjøpe den eller ønske meg den. Men, den er fin. Den er antakeligvis deilig å ligge i. For deg som har leiligheten - den penthouse leiligheten på Londons tak. Med panoramavinduer og hvite vegger, polert betong gulv og lange hvite gardiner.....de som henger og slenger med fem meter under taket...

6a00d834515c5b69e200e54f5fc7e68833640wi
Du er kanskje en av dem som synes det finne mange puter? Et av interiørbransjens beste salgstriks i en tid der ALLE har malt hjemmene sine i caffe latte, lys toscana, egghvit, is, krem, eggeskall og lignende farger. Det er da man hører at vi bare kan kjøpe litt puter. Da blir alt så mye anderledes. Visste du at nordmenn kjøper mest puter av alle i hele verden? Vi kjøpte i forfjor 94 millioner puter. Nordmenn alene kjøpte 94 millioner! Tenk på alle de gamle, de unge, de nyfødte og mange menn som aldri kjøper?...... Hvor er alle putene fra årene før? Hva har skjedd?

pillows

Disse koppene er ikke plastbegre fra basaren på hjørnet som idrettsklubben arrangerer. Nei, det er selvsagt porseleen dette også. Ferdig bulket og veldig gode å holde i. Ja, takk - jeg vil ha flere av disse. Har nemlig kjøpt meg noen:-)
white12

Siden det er kvinnedagen idag - hva er vel bedre at du, tanten din, mamma eller pappa kjøper en ny Kitchen aid maskin til kjøkkenet? Denne er laget for den internasjonale foreningen for brystkreft forskning. Ved å kjøpe akkurat denne, med det rosa båndet rundt, støtter du brystkreft forskningen. Løp og kjøp! Ikke minst er den vakker i tillegg!


widgetbqwe0pfhpzlyrdpuedxj


Når du så har hatt en lys og trivelig dag - og gått i tog på kvinnedagen, synker du ned i egg stolen. Den er ikke langt fra helt hvit, kun litt rød inni. Akkurat passe mengde farge slik at du og jeg skal bli energiske og sprudlende til livet igjen. Lurer du på om minstemann også kan få slik? Jada. De har laget dem til barn også! Det er ikke noen god grunn til å la være å kjøpe denne for neste ukelønn.

  eggpodchair
Bare fordi jeg har litt tid til overs idag - jeg er jo ikke i Oslo og koser meg... så skal jeg synke ned i badekaret en times tid. Der skal jeg fundere på hva som meningen med dagen i dag, hva jeg ønsker meg for morgendagen, og jeg skal visstnok støvsuge og rydde opp litt i mitt hvite rot. Samtidig skal jeg tenke på alle de kvinner som trenger din og min støtte for det de går i gjennom, for den kamp de kjemper. Ikke glem at du har et ansvar også. Det blir ikke tog på meg heller, men jeg er med i tankene. Litt hvitstrømpe er jeg. Jeg gjentar meg selv (eller Arnulf Øverland) :
Du skal ikke tåle så inderlig vel

den urett som ikke rammer deg selv.

signatur med blomster stol og fjr

2 kommentarer

I S A <3

08.mar.2009 kl.13:22

kjempe fin blogg! :D
besøke min? :)
motefreeak.blogg.no/

Céline

08.mar.2009 kl.15:06

Jeg har vært på besøk på din blogg også; kjempefin! Gøy at du er så dyktig til blant annet filmanmeldelser og du skriver bra!!! Kom snart innom hit igjen på bloggen min, da vel? Ha en fin kvinnedag i Bergen:-))

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits