SWPL - Stuff white people like...

Om jeg var særlig våken eller ikke idag morges, så freste jeg gjennom noen av dagens aviser, samt leste litt i dem jeg ikke rakk i går. Dagene blir jo aldri slik jeg planlegger, så jeg har sluttet å planlegge. Innimellom savner jeg de lange formiddagene i weekendene, evige timer på en cafestol, fersk espresso, deilig lunch, late søndagsmorgener og tanker om en hyggelig kveld med en hyggelig mann. Men, det var den gangen. Før.

I gårsdagens SØNDAG (dagbladet) fant jeg Ingvild Wedaa Tennfjords ord om "ting vi liker". Denne listen hun refererer til kalles  STUFF WHITE PEOPLE LIKE og forteller ifølge henne sånn cirka omtrent nesten hva alle liker - så sant vi er hvite.
Jeg gikk igjennom listen og fant ut at - tja, ikke verst - her var det flere ting som stemte. Og endel som ikke stemte.
Og hvorfor er det ikke en liste over ting vi kunne likt - som en slags drømmeliste? I tillegg til en liste over hva vi ikke liker.
Så jeg lagde min egen. Får se om jeg synes det er gøy å oppdatere den hver dag, men kanskje klarer jeg det. Det er sikkert smart å fokusere på det man liker, men det er viktig å være bevisst og klare å si høyt hva vi ikke liker også.  Det med kunne like liste er genialt, for da trenger ingen å være i tvil.

Jeg har flere mennesker rundt meg som tror de vet hva jeg trenger og de tar så ofte feil. Kan de ikke heller bare spørre meg? Eller nå stikke innom denne blogge å finne ut. Som for eksempel en venninne som tror at jeg har kjempe lyst til å komme til henne og gå tur en hel søndag der hun bor. Det har jeg ikke lyst til. Punktum. Eller noen som tror at jeg har lyst til å gå på ski i påsken. Skal love deg at mannen må være kjekk for at jeg blir med på ski:-)
- og før du hiver deg over listen min - den blir garantert ikke i kronolagisk og korrekt rekkefølge. Alt det kommer jo ann på det berømte humøret, antall hormoner i kroppen og dagsformen.
blogg stuff i could like

1: Jeg kunne likt en fantastisk mann! (Kan heller fortelle om kvalitetene hans en annen gang:-) )
2: Jeg kunne likt et sabbat år
3: Jeg kunne likt et feriehus på Mauritius, i sør Afrika, i Kenya og et langs Middelhavets kyst et sted.

blogg stuff i sure like
1: Jeg liker garantert min elskede datter!
2: Jeg liker absolutt sjokolade
3: Jeg liker ekstremt godt ost - av nesten alle slag


blogg stuff i dont like

1: Jeg liker ikke å fryse
2: Jeg liker ikke å gå på ski
3: Jeg liker ikke fotballDenne listen var befriende. Jeg drømmer allerede om å skrive ned alt i hele verden, og det hele vil være som en stor selvransakelse - som noen kan humre over i ettertid. Kanskje den som ler mest av denne listen om en tid er meg selv?
Hvem vet? Dette anbefales!!


bloggsignatur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits