Little Miss Perfect - sjekk disse gale mødrene!


50banner
Little Miss Perfect er en ny tv serie som starter nå i USA. Der får vi følge en liten bukett små jenter fra fem år og deres dedikerte mødre. Mødrene sprayer selvbruningskrem over sine små søte, det pudres mer enn i tusen kongedømmer tilsammen, tuperingsteknikken er en sammensmeltning mellom tortur og martyriske straffer nesten. Disse mødrene provoserer mange av oss andre. Er det mulig å tenke at dette er noe disse femåringene vil med hele sitt hjerte?
1664large
På hjemmesiden til wetv kan du lese om de ulike deltakerne, menyforslag og tips fra juryen.Sjekk også denne lille videosnutten der du får møte en av favorittene. Jeg er stum av beundring (?) for den oppgaven moren tar på seg i
timesvis øving med datteren i alt fra catwalk teknikker til posering. Hva i all verden skal disse femåringene bli når de blir eldre? Det er nesten kvalmende rørende å se hvordan mor gråter når datteren presterer foran kameraene, hvordan disse mødrene leker med sine små levende Barbie dukker. Se godt etter om du kan se at disse barna smiler med hjertet eller som en refleksjon over å bli akseptert av sine mødre og deres likesinnede som gode nok.

Og som om ikke det var nok - mattipsene som disse mammaene har i sin gruppe på hjemmesiden går i alt fra makaroni til godteri - og tips om dietter for barn trenger seg på. Jeg er glad jeg slipper å ha disse mammene rundt meg. Det er trist at
noen ønsker å lage tv underholdningsshow av dette i beste sendetid.

Selv synes jeg det er trist nok at sminke aksepteres og tolereres på barneskoler i Norge idag. Hvilke ti og elleve eller tolvåringer åringer trenger mascara eller brunkrem og pudder? Dere er pene som dere er!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits