Hurra for kjærligheten - Gratulerer Sverige!

Etter å ha vært kjærester i syv år, forlovet Kronprinsesse Victoria seg i går med sin Daniel. Han er allerede konge av eget fancy treningsstudio. Endelig seirer kjærligheten, og Victoria sa ja, ja, ja. Visstnok sa det ikke "klikk" da de møtte hverandre, men hva gjør vel det? Kjærlighetens veier er som kjent uransakelige.

Og her sitter vi alle med store smil om munnen og like store hurra rop i øynene. Mest av alt er vi jo glad for at noen faktisk finner hverandre. At kjærligheten seirer, at noen frir og noen sier ja, ja, ja!

Mens noen (en viss Grimstad) igjen har edder og galle å spy ut. Igjen har noe å utsette på andres kjærlighet. Som om han er guru for hva kjærlighet er. Nei, jeg håper vi klarer å være døve for de som ikke heier på kjærligheten - uansett hvem det er som frir og uansett hvilken prinsesskrone eller prinsekrone de bærer.

Slang sammen noen bokstaver og lagde et monogram til Victoria og Daniel. Ikke det at de skal få det, men la det være min hyllest til kjærligheten på en helt vanlig onsdag:-)


monogram victoria  daniel


victoria og daniel


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits