Cougars - når hun nesten kunne vært moren din...

Det skjer mer og mer - og vi hører etter med større og større nyskjerrighet. Disse unge valpene som finner modne damer som omtrent kunne vært mammen deres. Jeg er akkurat i den aldersgruppen der et eller annet slikt kunne skjedd...
Bare det er så utenkelig. Når Demi Moore på (46) finner en lekkerbisken som Ashton Kutcher (30) eller når Halle Berry (42) fant Gabriel Aubrey (32) og da Madonna (over et halvt århundre) finner en på halvparten av alderen. Da har noe skjedd.
images
images1

Eller er dette noe nytt? Er det bare at nå får vi vite om dette i feite overskrifter og lange spalter? I følge Dagbladet idag, leser jeg at det finnes utallige nettsteder og guidebøker hvis jeg ønsker bedre bekjentskap med slike forhold.

Det er her det stopper helt opp for meg. Mulig guttungen har fått eget kontantkort og er i ferd med å avslutte samboerforholdet (det vil si mor/sønn forholdet) og skal flytte hjemmefra snart. Kanskje har han prøvd å skifte dekk på pappas bil. Kanskje har han lagd opptil flere spagetti måltid - helt alene - og ikke minst steke pizza kan han!

Med litt øvelse kan han bli god til å åpne bh´en din, og hvis du viser ham hvordan en vasker silke og ull slik at det ikke går i stykker så klarer han det også. Hver helg skal han og hans tusen kamerater ut på byen. Med sitt oppsparte studielån og noe av lønnen fra helgejobbingen på 7 eleven er han klar for fest. Helg etter helg.

Sommerstid kan det hende han får med seg at plenen vokser, og at blomster dør uten vann. Han har tross alt malt for onkel Bertil en sommer før, så at han står der i muklusøs t begjær og maler den  ene ytterveggen - vipper IKKE meg av pinnen. Han som knapt har sett etller tatt på en cellulite, ikke sett en kolikkbaby for fjortende uke på rad få en mor i koma, han som ikke har trengt å kjøpe mer enn en enkelt rose for å bli beundret før...

Denne valpen, som nesten ikke mor selv har tammet godt nok, og som fortsatt har myke skjeggstubber i ansiktet og som tror at søndagsmorgen betyr søvn og sex. Han som tror tenåringsbarna dine vil digge han fordi han er kul. Punktum. Han som går på fest med em, like mye som at han er en racer på å spille på dataen med dem. Faktisk det siste kunne vært lurt, slik at du får lagd en sunn middag i fred før barnetv tid.
images2
Jeg har bare ikke skjønt dette. Mulig er jeg ikke klar for et barn til. Kanskje har jeg ikke møtt riktig 20 åring enda.
...men, jeg er glad jeg har det som jeg har det. Tror dette fenomenet fungerer best når guttungen har minst to egne biler, flere hushjelper, en stinn lommebok, tretten dusin filmer bak seg, og en leilighet på størrelse med Manhattan.

Her jeg befinner meg på jordkloden, sprader valpene fortsatt foran tv´en mens, far maser om at det skal gjøres lekser. Mor som er hjemme, baker boller og sammen kan de kose seg med Grand Prix. Til jul ønsker han seg ny mobil. Etterpå skal han kjøre foreldrene på Bridge. Er jeg på feil sted i verden?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits