Sushisøndag hadde vært rått

Ved å plassere legemet så langt som mulig vekk fra alt som kan ligne sushi, sushibarer og urbane følelser - kan tilogmed tanken på sushi bli overveldende en søndag i Tvedestrand. Som idag, når solen ikke har funnet veien hit, sneen ligger tungt og letthormonell på bakken, og latteren virker som om den har satt seg fast hos andre enn meg selv - da savner jeg sushi.

Jeg er vegetarianer for lengst (1999) men, Sushi er en av livets overraskelser også for oss. Utfordringer er å finne de stedene som serverer lass på lass med vegan og vegetar sushi også. Her er et bilde fra Sør Afrika (har jeg fortalt at jeg elsker sør afrika?) og de serverte det på et stettefat! Rått!

Akkurat idag, skulle jeg vært et annet sted og sittet pal på en stol, gnudd i meg sushi og wasabi, dimpels og alt mulig.
Fordi jeg ikke er andre steder enn et bortgjemt stykke langt unna verden, skal jeg jobbe med å få gleden over her og nå tilbake. Vet jo den er her, vet jo det. Bare savner alt annet akkurat nå. Søndagsvinterdepresjonen er enorm!

sushi med sissel  geir

2 kommentarer

Cecilia

01.mar.2009 kl.15:53

mmmm, dette så jo kjempe lekkert ut! Sushi er fantastisk godt. :) Ha en super søndag!

Céline Thommesen

05.mar.2009 kl.21:09

Du kan tro at denne sushien var digg:-) Selv om jeg er veggis, så er det masse for oss også på de stedene som kan det... En annen ting; er at disse har skjønt at det går an å presentere maten på andre måter enn i minimalistiske japanske tallerkner... Og det er jo også en kunst:-)

Skriv en ny kommentar

Sjefsengel

Sjefsengel

38, Tvedestrand

Med egne vinger har jeg flydd ut i verden... Underveis har det blitt mange små og store engleblikk. Det er disse jeg vil dele med deg.

Kategorier

Arkiv

hits